Op industriële schaal richten wij ons op
Op industriële schaal
richten wij ons op

Desinfectie tegen verspreiding
van covid-19

Voor wie?

Bedrijven en werkplekken

Winkelcentra

Scholen, universiteiten

Kinderopvang

Stations

Sportscholen

Kerken en moskeeën

Overige openbare gebouwen

Toepassing

Coronavirus heeft al snel een reputatie opgebouwd als bijzonder verraderlijk. Het kan tot 17 dagen op oppervlakken overleven en mensen die door het virus zijn geïnfecteerd, vertonen pas ongeveer twee weken na infectie symptomen, waardoor het moeilijk te volgen en te beheersen is. Dit is de reden waarom het zo belangrijk is om een ​​vertrouwd professioneel bedrijf voor ziektes en biologische gevaren aan uw zijde te hebben.

Voordelen

Na de verspreiding van COVID-19 is het belangrijker dan ooit om uw werkplek te desinfecteren en grondig te reinigen. Zoals we de afgelopen maanden hebben gezien, kan het virus zich snel en gemakkelijk verspreiden, dus het is belangrijk dat u er alles aan doet als verantwoordelijke bedrijfseigenaar om uw personeel en klanten te verzekeren dat u de nodige voorzorgsmaatregelen neemt om hun gezondheid en veiligheid.

Vragen

Tot een paar weken geleden dachten maar weinig bedrijven, met uitzondering van voedsel- en gezondheidszorg gerelateerde voorzieningen, veel aan desinfectie diensten voor hun winkel, kantoor, restaurant, magazijn of zelfs overheids faciliteit. Welnu, we leven nu in een nieuwe wereld gedefinieerd door coronavirus COVID-19. Maar helaas weten bedrijfseigenaren en managers nog niet veel over professionele desinfectie diensten. Aangezien C19DS zich dagelijks bezighoudt met commerciële reinigings- en desinfectie diensten, hopen we hier enkele van uw belangrijkste vragen te beantwoorden.

Contact ons

​​Werkplekken schoon en productief houden? En uw klanten en medewerkers veiliger te houden in deze ongekende tijd. Neem contact op voor een offerte voor het desinfecteren van uw faciliteit, er zijn terugkerende services beschikbaar.

We kijken ernaar uit om met u samen te werken.