Uw partner voor

Het desinfecteren
van covid-19

Voor wie?

Covid-19 Desinfectiespecialisten is er trots op uw partner te zijn om u te helpen uw werkplekken schoon en productief te houden, en uw klanten en medewerkers veilig te stellen in deze ongekende tijd. Of u nu een medische instelling, school of bedrijf bent met onzekerheid, wij zijn er om u te helpen. We bieden desinfectie diensten, ontsmettingsdiensten en grondige reiniging.

Covid-19 Desinfectiespecialisten biedt, in samenwerking met de nieuwste chemische technologieën, geavanceerde professionele desinfectie diensten om de verspreiding van het Coronavirus te helpen bestrijden. Door gebruik te maken van chemicaliën van ziekenhuiskwaliteit in combinatie met elektrische gereedschappen, kunnen onze desinfectiespecialisten u helpen een veiligere omgeving te creëren voor uw klanten en werknemers.

Aanbevelingen van het RIVM voor desinfectie diensten uit voorzorg, en protocollen voor desinfectie van vermoedelijke / bevestigde gevallen worden continu gecontroleerd en gevolgd door Covid-19 Desinfectiespecialisten.

Onze desinfectie diensten kunnen worden gebruikt in ziekenhuizen, scholen, kinderdagverblijven, dierenklinieken, medische kantoren, productiefaciliteiten, kantoren, winkels en andere bedrijven. Covid-19 Desinfectiespecialisten zijn ideaal inzetbaar voor bedrijven met veel verkeer of voor degenen die diensten verlenen aan gevoelige populaties zoals klinieken en ziekenhuizen.

Help de verspreiding van COVID-19 voorkomen door een eenmalige desinfectie service te bieden terwijl uw medewerkers op afstand werken, of volgens een terugkerend schema omdat er werknemers nodig zijn en klanten uw bedrijf bezoeken.

Hoe wij dit toepassen leest u hier.